УКР РУС

Алієв офіційно повернувся до Росії, Роналду не зможе продавати труси

1 серпня 2014 Читать на русском

Олександр Алієв офіційно став гравцем "Анжи", а Кріштіану зіткнувся з несподіваними проблемами в США. Про це та інше далі в дайджесті.

Олександр Алієв знову став гравцем "Анжи". 29-річний півзахисник підписав з махачкалинським клубом контракт за схемою "1+1". Нагадаю, Алієв виступав за "Анжи" в минулому сезоні, по завершенню якого розірвав угоду з клубом.

Сеск Фабрегас вперше відзначився за лондонський "Челсі". Ефектний старт. Сеск Фабрегас відзначився дебютним голом у складі "Челсі". Екс-гравець "Барселони" майстерно виконав штрафний у товариські грі проти голландського "Вітесса".

Роналду заборонять продавати у США білизну з власними ініціалами. У 2009 році фітнес-інструктор Крістофер Ренці зареєстрував у штатах торгову марку "CR7", а саме так виглядає торговий знак найкращого гравця планети. Представники португальця вже кілька разів намагались домовитись з фітнес-інструктором, але безрезультатно.

Взяли приклад із старшого покоління. Збірна Німеччини віком до 19-років виборола звання чемпіона Європи. У фіналі Бундестім мінімально переграв однолітків з Португалії.