УКР РУС

Алієв може не встигнути на гру збірної України через матч "Руха"

13 червня 2015 Читать на русском

Головний тренер команди з Винників Роман Гданський розповів, що гра його підопічних завершиться за годину до початку зустрічі Україна - Люксембург.

В коментарі сайту "Футбол 24" наставник "Руха" Роман Гданський розповів, що матч команди в Прем'єр-лізі Львівської області може стати на заваді потрапляння на гру збірної України з Люксембургом у відборі Євро-2016 екс-гравця національної команди Олександра Алієва.

"Не знаю, чи зможе він поїхати на матч збірної України, - сказав Роман Гданський. - У нас гра в цей же день, на виїзді, закінчується о 18-ій годині. А збірна грає о 19-ій. В принципі, реально встигнути, якщо швидко їхати, але не знаю, поїде чи ні".

Відзначимо, що "Рух" грає матч чемпіонату у неділю проти "Гірника" із Соснівки. Відстань від Соснівки до Львова складає близько 70 км.

Крім того, Роман Гданський розповів, що він знає про плани Алієва на майбутнє. "Наразі Олександр Алієв тут, в команді. Не можу сказати, скільки ще він залишиться у складі "Руха", бо не знаю. Це залежить від самого Олександра. Крім того, у них була домовленість з президентом клубу - до якого часу він буде в команді. Перше коло у нас закінчується майже в середині липня, так що зараз у нас розпал сезону. Чи буде Алієв грати за нас і надалі? Не знаю, залежить від того, які у нього будуть пропозиції і варіанти", - зазначив Роман Юрійович.

Детальніше про перебування Олександра Алієва у команді з Винників можна дізнатися з ексклюзивного інтерв‘ю гравця сайту "Футбол 24".