УКР РУС

Алієв: "Динамо" і "Шахтар" повинні зіграти ще по сім матчів, так що все попереду

20 квітня 2017 Читать на русском

Екс-лідер "Динамо" Олександр Алієв поділився очікуваннями від протистояння київського клубу з "Шахтарем" у 26 турі УПЛ.

"Ці матчі завжди були принциповими, відрізнялися напруженням боротьби і підвищеним глядацьким інтересом. Вболівальники з нетерпінням чекали цих матчів, адже кияни, як правило, конкурували за чемпіонство саме з "гірниками". Запам'яталися багато ігор, а особливо стоять дві принципові зустрічі в півфіналі Кубка УЄФА. "Динамо" тоді, на жаль, до фіналу не пройшло.

Чемпіонська гонка завершена? Мені так не здається. Команди повинні зіграти ще по сім матчів, так що все попереду. Руки "динамівцям" опускати не можна. Очковий відрив хоч і великий, але це нічого не означає – двічі "Динамо" і "Шахтар" зійдуться в очних зустрічах. І якщо в них виграє "Динамо" – збережеться інтрига.

Вболівальники напевно хочуть побачити побільше голів. Але головне – щоб цікавою була сама гра. Щоб не було звичних для матчів цих суперників вилучень. Нехай переможе сильніший", – розповів Алієв.

Матч 26 туру УПЛ “Динамо” – “Шахтар” відбудеться 21 квітня на НСК “Олімпійський”. Шевченко поділився очікуваннями від українського “Класико”, а “Динамо” підготувало до гри крутий промо-ролик.

, а також у Viber