УКР РУС

Алієв: Було престижно посидіти зі мною і Мілевським в ресторані

24 травня 2018 Читать на русском

Колишній півзахисник Динамо та збірної України Олександр Алієв розповів про курйозні моменти своєї кар'єри в київському клубі.

"Найбільше я "травив" темношкірих легіонерів. На базі стояв один великий загальний стіл, де ми снідали, обідали і вечеряли. Зазвичай я банани їм дарував. Пригадую, як набирав банани, всі які були в їдальні, і ніс їх Юссуфу. Він не ображався, всі розуміли, що це в жарт. Правда, Сьомін мене раз викликав і просив, щоб не перестарався.

Алієв: Коли Яковенко приходив на базу, гравці розбігались по кімнатах наводити порядок

Часто бували з Мілевським в ресторанах. Як правило, першими приходили і останніми йшли. Рахунок? Максимум 1000 – 1500 доларів. Тільки зараз розумієш, скільки людей крутилося навколо нас, коли ми грали і були популярними. Було престижно посидіти з нами, зайти кудись, отримати хороший столик. Потім, щоб за тебе заплатили. А тепер, цих людей немає. Ось, з віком і розумієш ціну всього цього.

Ні про що в кар'єрі не шкодую. Як склалося, так склалося. Розумієте, я не така людина, яка буде під когось прогинатися або дещо лизати комусь. Мене так виховав батько. У мене його характер. Якщо я не правий, я встану і визнаю це. Але підлизуватися, підлабузнюватися – це не моє", – сказав Алієв в програмі "Від душі в душу" на каналі Youtube.