УКР РУС

Алієв – про стосунки з дружиною: Піднімав на неї руку, бо я заробляю гроші і приношу дохід

2 квітня 2020 Читать на русском

Екс-півзахисник київського Динамо Олександр Алієв розповів, чи доводилось йому бити жінок.

"Я піднімав руку. Піднімав, чому ні? Піднімав руку на колишню дружину – це було після скандалу в будинку. Я ніколи не приходив і не починав сам скандал. Краще розібратися, поговорити, щоб це не виходило з дому. Але вона лізла до мене і нігтями дряпала обличчя, а наступного дня мені їхати на базу. Я заробляю гроші і приношу дохід додому. Я приїжджаю на базу, а пацани і тренери ж бачать, що у мене обличчя подряпане. Навіщо лізти своїми руками, навіщо розмахувати ними?

"Дружина була – ну і що?": Алієв зізнався, яку суму викладав за секс

Кожен може ж розслабитися, посидіти десь, просто відпочити. Але коли ти приходиш з подряпаною шиєю і лицем – пацани починають "травити". Навіщо мені це треба? Хоча вона прекрасно розуміла, куди я йду, і що у мене там тренування. Я піднімав руку, але міг просто ляпаса дати або ляща. Не більше. А вона продовжувала далі лізти. Це було, я цього не приховую, але я ніколи не починав першим.

Вона заяви пише, але я її бив після того, як вона починала мене дряпати. Боляче від того, що все це чули маленькі діти. Це не прийнятно. Скандал повинен відбуватися між нами, ніхто не повинен чути: ні няні, ні діти. Я завжди це пояснював, але людина робила своє. Я знаю і розумію, що це неправильно. Крім дружини, більше ні на кого руку не піднімав", – сказав Алієв в ефірі власного YouTube-каналу Кент.

Посмертна спадщина Лобановського для Моурінью, а Шева – прототип Мбаппе. Як Динамо двічі осоромило Барселону в 1997-му