УКР РУС

Аліссон тренується на базі Ліверпуля попри коронавірус

22 березня 2020 Читать на русском

Бразильський голкіпер Ліверпуля Аліссон продовжує відновлювати кондиції на базі клубу попри карантин, введений у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу.

"Клуб дав усім установку залишатися вдома, проте в моєму випадку все трохи інакше, тому що я травмований. Слава богу, пошкодження не було серйозним, проте кожна травма потребує лікування і я продовжив відновлення у тренувальному центрі.

Екс-гравець Ліверпуля знищив Салаха: "Він навіть не може віддати пас на п'ять метрів"

Я не контактував з одноклубниками, всі перебувають вдома. Взаємодіяв лише з фізіотерапевтом і тренером воротарів, займався реабілітацією. У даній ситуації ми дотримуємося всіх рекомендованих запобіжних заходів, стежимо за чистотою рук, не чіпаємо обличчя, рот, ніс та очі", – цитує Аліссона видання Liverpool Echo.

Нагадаємо, 27-річний кіпер продовжує відновлюватись після травми м'яза. У поточному сезоні бразилець провів за свій клуб 28 матчів у всіх турнірах, в яких пропустив 17 голів та ще 14 разів зумів втримати свої ворота на замку.

"У Шахтарі втратив роки": Сарнавський – про феномен Пятова, збірну України і шалений рекорд із 6-ти парируваних пенальті