УКР РУС

Альба пропустив 3-й матч "Барселони" з останніх 6-и на фоні чуток про трансфер в АПЛ

12 квітня 2017 Читать на русском

Захисник збірної Іспанії Жорді Альба остаточно втратив довіру Луїса Енріке? Принаймні в першому матчі 1/4 Ліги чемпіонів "Ювентус" – "Барселона" зірковий іспанець знову не зіграв.

Лівий латераль втретє за останні 6 матчів просидів на лаві запасних. Каталонець пропустив матчі з "Парі Сен-Жермен", "Валенсією" і "Севільєю", а грав проти "Депортіво", "Гранади" і "Малаги". У двох цих матчах, в яких Жорді виходив на поле, "Барселона" програвала. Альба, схоже, став жертвою нової схеми Луїса Енріке 3-4-3.

Напередодні AS повідомив, що 28-річний захисник розмовляв із Сеском Фабрегасом та Педро щодо потенційного трансферу в "Челсі".

У 2015 році Альба продовжив контракт з "Барсою" до 2020-го. Однак не виключено, що гравець перебереться в АПЛ вже цього літа, адже каталонці цікавляться Тео Ернандесом, який грає на цій же позиції і є молодшим.

"Манчестер Юнайтед" може підписати Альбу, який поскаржився на Луїса Енріке

Альба входить у топ-18 сучасних найкращих захисників світу за версією France Football.

"Ювентус" – "Барселона" очима іспанської преси: Розп'яті, або "Юве" міг забивати 5, а Марциняк мав давати пенальті

"Ювентус" розгромив "Барселону" в першому чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Пауло Дибала оформив найшвидший дубль у ворота "Барселони" в ЛЧ після Агахови. Луїс Енріке вважає, що "Барса" була ще гірша, ніж в Парижі після 0:4.Дивіться відео голів і огляд матчу "Ювентус" – "Барселона". Массіміліано Аллегрі привідкрив тактику на матч-відповідь.

, а також у Viber