УКР РУС

"Алавес" сенсаційно обіграв "Барселону"

10 вересня 2016 Читать на русском

У 3 турі Прімери "Алавес" подужав "Барселону" - 2:1!

Зважаючи на статус суперника та на статус господаря матчу, "Барселона" розпочала гру без уругвайця Суареса та Мессі. Вперше за каталонців дебютували воротар Сілленссен та нападник Пако Алькасер.

Господарі прогнозовано домінували, впевнено контролюючи м’яча, але до вкрай небезпечних ударів, як от потужний постріл Відаля, справа доходила рідко. На 39 хвилині Дейверсон шокував "Камп Ноу", після пасу Кіко влучивши точно у ціль. Відзначимо не надто вдалу гру в епізоді, та й протягом першого тайму, Деніса Суареса. До слова, Дейверсон у минулому сезоні Ла Ліги, виступаючи за "Леванте", відзначався дев’ять разів.

Відразу після свистка на другий тайм, Матьє класним пострілом головою рахунок зрівняв, але буквально через мить… не влучив ногою з кількох метрів!

На 64 хвилині Ібаї Гомес, який ще нещодавно бігав за "Атлетік", після помилок від Маскерано і Відаля, сенсаційно вивів гостей вперед! Шикарний матч від новачків "Алавеса". От би Денісу Суаресу та Пако Алькасеру брати з новачків "Алавеса" приклад. Володіння м’ячем "Барси" доходило до 75 %, але користі - нуль. Як тут не пригадати жарт від Сампаолі, коли той ще тренував збірну Чилі.

У наступному турі "Алавес" протистоятиме "Депортіво". "Барселона" зіграє вдома в рамках ЛЧ проти "Селтіка", а після цього матчу прийме "Леганес".

Чемпіонат Іспанії, 3 тур

"Барселона" – "Алавес" – 1:2

Голи: Матьє, 47 – Дейверсон, 39, І. Гомес, 64