УКР РУС

Алан Патрік: Ми повинні від матчу до матчу прямувати до нашої мети – здобути золото Прем’єр-ліги

14 квітня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Алан Патрік поділився очікуваннями від матчу з "Олімпіком" у рамках 25 туру УПЛ.

"Олімпік" двічі у сезоні відібрав очки у "Шахтаря"? Гадаю, жодних особливих таємниць у суперника немає. Просто "Олімпік" вкрай грамотно й злагоджено діяв у захисті. Натомість для нас зараз дуже важливо зосередитись на реалізації моментів – від цього залежатиме результат майбутньої зустрічі.

Попереду черговий складний матч. "Олімпік", як і більшість команд, що грають із нами, розраховуватиме на успіх у контратаках. Нелегко діяти проти таких суперників. У минулому поєдинку "Чорноморець" за 90 хвилин створив лише два моменти і зрештою переміг. Та це футбол, ми повинні від матчу до матчу прямувати до нашої мети – здобути золото Прем’єр-ліги. Переконаний, після зустрічі із "Чорноморцем" мотивація у футболістів "Шахтаря" зашкалюватиме. Крім того, чекаємо на наших уболівальників у Києві, їхня підтримка буде дуже важливою.

Я почуваюся чудово. Завжди намагаюсь цілковито віддаватися на тренуваннях, а в іграх роблю все можливе, аби допомогти "Шахтарю" перемогти. Звичайно, я хочу виходити на поле якомога частіше, хочу стати футболістом основного складу. Я щодня працюю над цим і чекаю свого шансу", – цитує Патріка офіційний сайт ФК "Шахтар".

Матч "Олімпік" – "Шахтар" відбудеться 15 квітня. Початок о 17:00.

, а також у Viber