УКР РУС

Форвард Карпат Акулінін: Спершу я вигравав конкуренцію в Шика

7 вересня 2017 Читать на русском

Новачок Карпат Леонід Акулінін дав перше інтерв'ю в статусі гравця "зелено-білих".

"У мене лише найкращі відчуття. Я повернувся в український футбол і хочу довести усім, а перш за все, самому собі, що я готовий до цього. Головне завдання – допомогти моїй новій команді. А також реалізувати себе.

"Що дав мені період за кордоном? Дуже багато досвіду. Не лише позитивного, а й негативного, у тому числі (посміхається). Впевнений, що повернувся ще сильнішим. Я готовий грати і дуже чекаю першого матчу у зелено-білій футболці.

Як оціню виступи за Богеміанс та Судуву? У Чехії почувався краще. Все просто – я провів там більше часу. Побачив ставлення до іноземців, отримав нові знання. Але зараз радий, що повернувся додому, на Батьківщину.

Конкуренція з Шиком? Коли я тільки приїхав до Чехії, то виграв у нього конкуренцію. Але з часом я її програв. Вважаю, що зможу реалізувати себе у Карпатах і надолужити втрачене. Патрік – дуже хороший футболіст з класною технікою. Можу навіть сказати, що Шик – приклад для мене. Крім того, він хороший хлопець і професіонал своєї справи.

Кого знав із Карпат? Був знайомий з Денисом Мірошніченком та Редваном Мемешевим ще по молодіжній збірній України. Разом з Артемом Федецьким грав у дублюючому складі Шахтаря. В новій команді мене добре прийняли і я помітив, що у Карпатах хороший мікроклімат", – цитує Акулініна офіційний сайт Карпат.

Про перехід Акулініна в Карпати стало відомо вчора.

В офісі Димінського проводиться обшук