УКР РУС

Акулінін про зняття з Карпат шести очок: Ми особливо не дивимося в таблицю

5 березня 2018 Читать на русском

Форвард Карпат Леонід Акулінін прокоментував поразку своєї команди від Шахтаря (0:3) в матчі 22-го туру УПЛ.

"Напевно, весь матч потрібно розділити на два відрізки, по тайму. У першому таймі у нас багато що виходило з того, про що просив тренер. Також, ми мали більше руху. У другому таймі вже було важче. Після першого пропущеного м'яча, ми почали поступатися супернику в фізичному плані.

У нападу Карпат було мало моментів? Звичайно ж причина криється в супернику. Важко грати проти однієї з найкращих команд Європи. Було відомо, що багато моментів Шахтар біля своїх воріт не надасть. Але ми намагалися грати в конструктивний футбол. Карпати не відсиджувалися в обороні. Я як нападник намагаюся при першій-ліпшій можливості загрожувати воротам суперника, звичайно хотілося б робити це частіше, але суперник не давав багато свободи.

Чи впливає на мікроклімат в команді зняття шести очок і останнє місце? Ми особливо не дивимося в таблицю. Та й наскільки я знаю, поки на сайті УПЛ ми все ще дев'яті. Футболісти повинні здобувати очки і виконувати завдання, поставлені керівництвом. А завдання полягають в тому, щоб виходити і здобувати бали в кожному матчі, незалежно від суперника. А після поділу на шістки, кожна гра дуже важлива.

Чи звикла команда до нового тренера та його вимог? Звичайно! Власне, перший тайм гри проти Шахтаря, тому доказ. Коли виходило виконувати установку тренера, то гра виглядала непогано. Наші вболівальники, приходячи на стадіон, повинні бачити якісний футбол – це наша мета", – цитує Акулініна Profootball.ua.

Нагадаємо, Карпати програли Шахтарю з рахунком 0:3. Недавно КДК ФФУ прийняв рішення зняти з львівського клубу 6 очок через борги перед їхнім екс-гравцем Володимиром Гудимою. У Карпат є право на подання апеляції.