УКР РУС

Акулінін: Не звертаю уваги на розбиту голову – перемога Карпат важливіша

24 жовтня 2017 Читать на русском

Форвард Карпат Леонід Акулінін прокоментував свою травму, першу перемогу Карпат й прийдешню зустріч з Динамо.

"Моя травма? То була класична верхова боротьба за м’яч. Ми просто зіткнулися головами з гравцем Ворскли. Таке може трапитися у будь-якому матчі. Головне, що команда перемогла. Ми дуже довго до цього йшли і дуже наполегливо тренувалися. Радий, що Карпати виграли. Я навіть не звертаю уваги на цей епізод – важливішою є перемога у тяжкому матчі.

Як здоров'я? Почуваюся вже краще. Хочеться якнайшвидше приступити до тренувань. Зараз ще трохи болить голова, тому доведеться зачекати. Загалом все гаразд, наклали один шов.

Чи відновлюся до гри з Динамо? Я ще не знаю – лише сьогодні мене оглянуть лікарі і тоді тільки стане зрозуміло, наскільки швидко я зможу зануритися у тренувальний процес.

Для мене, як для вихованця Шахтаря, це буде принципова гра? Я вже казав – навіть протистояння з "гірниками" не є особливим для мене. Зараз я є футболістом Карпат і маю зовсім інші завдання і думки. Немає значення, який суперник на полі – головне загальний успіх, до якого ми всі разом йдемо з вболівальниками", – цитує Акулініна офіційний сайт Карпат.

Класичне з висновками, прогрес Карпат і Зорі. Підсумки 13-го туру УПЛ

Нагадаємо, Карпати в 13 турі УПЛ на виїзді виграли у Ворскли (1:0).