УКР РУС

Актор серіалу "Тед Лассо" зіграє у благодійному матчі Шевченка/Зінченка на підтримку України

28 червня 2023 Читать на русском

До численної когорти зірок футболу і шоу-бізнесу додався ще один представник.

Черговим учасником благодійного матчу на підтримку України стане актор телесеріалу "Тед Лассо" Філ Данстер, повідомляє офіційний акаунт Game4Ukraine.

Шахтар проведе благодійний матч з Тоттенхемом на підтримку України

Нагадаємо, у вже культовій спортивній комедії Данстер зіграв роль Джеймі Тарта – найкращого гравця футбольного клубу Річмонд. Скандальний і самозакоханий форвард спочатку виступав за команду Теда Лассо на правах оренди з Манчестер Сіті, а згодом став повноцінним учасником колективу. За чию команду зіграє Данстер – Андрія Шевченка чи Олександра Зінченка – наразі невідомо.

"Зіграти в матчі Game4Ukraine 5 серпня – велика честь. Ми допомагаємо збирати кошти, щоб почати життєво важливу відбудову України, гарантуючи дітям будь-якого віку доступ до освіти та охорони здоров'я в безпечних і санітарних умовах. Ви можете придбати квитки на нашу гру на Стемфорд Брідж і побачити, як мене перемелють одні з найкращих, хто коли-небудь грав у футбол. Серйозно – стежте за складами команд. Це шаленство", – написав Данстер на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

До слова, благодійний матч відбудеться 5 серпня у Лондоні на Стемфорд Брідж. Game4Ukraine збиратиме кошти на реконструкцію Михайло-Коцюбинської школи в Чернігівській області, яку зруйнували російські ракети.

Шевченко та Зінченко отримали легендарних партнерів на благодійний матч