УКР РУС

Ахметов vs Абрамович. "Шахтар" - "Челсі". Анонс

23 жовтня 2012 Читать на русском

У Донецьку не бояться чинних чемпіонів Європи. Англійський "Челсі" уже випробував газон "Донбас Арени", де сьогодні на володарів Кубку чемпіонів чекає зустріч із "Шахтарем".

Лідер української першості у надважливому матчі третього туру Ліги чемпіонів сподівається на рівних протистояти англійському гранду.

“В обороні "Челсі" потужні гравці, а от у середній ланці переважають швидкісні футболісти. Команда не форсує подій із початку матчу, однак з часом щоразу додає у грі. Зараз “Челсі” - уже не той колектив, що минулоріч здобув Кубок чемпіонів. У них дещо змінився стиль гри. Щодо нас, то думаю, ми нарешті вийшли на той рівень, який дозволить нам перемогти такого суперника”, - говорить головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

Напередодні поєдинку Мірча Луческу намагався підготувати вболівальників до того, що його команда може не зіграти у звичний для себе футбол. Найголовніше - каже наставник - результат матчу проти титулованих суперників.

“Мене не особливо хвилює видовищність матчу, основне для нас - це здобуття трьох очок. Думаю, що цей поєдинок буде протистоянням найвищого рівня”, - зауважив . головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

У таборі суперників, де, як і у стані "гірників", травмованих немає та усі гравці готові вийти на поле, теж чекають нелегкого поєдинку.

“Думаю, що на полі буде багато боротьби. У "Шахтарі" виділю середню ланку, де грають чудові півзахисники, які люблять контролювати м’яч. Наше завдання - зіграти у свій футбол. Якщо виграємо обидва матчі у суперників, то забезпечимо собі вихід до плей-офф”, - говорить півзахисник "Челсі" Хуан Мануель Мата.

Ще один поєдинок групи І відбудеться у данському Фарумі. Чемпіон країни "Норшелланд" приймає туринський "Ювентус". "Стара Сіньйора" у квартеті наразі лише третя, поступаючись "гірникам" та лондонцям двома пунктами.