УКР РУС

Ахметов виділив Україні 100 млн євро – більшу частину вже витратили

26 травня 2022 Читать на русском

Президент Шахтаря Рінат Ахметов втратив величезні суми після російського вторгнення, але знаходить можливість допомогти Україні.

"Допомогу надає не лише Фонд, а й усі бізнеси SCM та ФК Шахтар. Станом на сьогодні я виділив на допомогу Україні 100 млн євро. З них вже витрачено 70 млн євро. Ми допомагаємо мирним людям, які постраждали від воєнної агресії РФ — привозимо продукти, ліки. Наші енергетики, часто ризикуючи власним життям, відновлюють світло, повертаючи до українських міст, селищ мирне життя.

Деякі клуби УПЛ хочуть просити Шахтар "ділитися" призовими з наступного розіграшу ЛЧ, – ЗМІ

Ми допомагаємо українській армії та силам ТРО. Там, де це можливо, ми працюємо для потреб фронту. Наші металургійні комбінати виробляють протитанкові їжаки та сталь для бронежилетів. І ми не плануємо зупинятися. Допомагатимемо Україні та українцям стільки, скільки потрібно", – пояснив Ахметов в інтерв'ю НВ.

Нагадаємо, Шахтар отримав дозвіл виїхати у Європу для проведення благодійних матчів, кошти з яких передавалися на різноманітні потреби українців.

Росія напала на Україну: вихованців Шахтаря кинули проти української армії, окупанти будуть відшкодовувати збитки (LIVE)