УКР РУС

Ахметов: Шахтар може продавати гравців, але дуже дорого, нам потрібні гроші

28 травня 2017 Читать на русском

Президент Шахтаря Рінат Ахметов оцінив виступи команди в сезоні 2016/17 та поділився планами на майбутнє.

"Шахтар – це сім’я. Всі служби у клубі працюють на високому рівні. Ми маємо бути сильнішими за наших конкурентів, так, як сталось у цьому сезоні, коли ми стали чемпіонами та здобули Кубок України.

Шахтар нагородили кубком та золотими медалями УПЛ

Ми показали що в нас чемпіонський дух. Найважливіше для мене чемпіонство – це буде 11 чемпіонство. Ми зробимо все, що потішити вболівальників.

Щодо підсилення на майбутнє, то Шахтар укомплектований, в нас сильна команда. Якщо хтось з гравців піде, то будемо шукати заміну. Якщо ніхто не піде – ми подумаємо, чи нам хтось потрібен. Ми достатньо укомплектовані. Ми можемо продавати, але дуже дорого. Ми вміємо так робити. Шахтарю потрібні гроші, хай потенційні покупці не соромляться пропозицій. До нас можна їхати, з нами можна вести переговори.

Я не відвідую матчів команди? Чому мені на них ходити, якщо Шахтар виграє без мене. Мені важко без футболу, без клубу, але вони перемагають і без мене. Я не знаю, скільки днів я не був на матчах, але точно більше 3 років" – розповів Ахметов у програмі "Великий футбол".