УКР РУС

Ахметов прокоментував рекордний трансфер Тейшейри в "Цзянсу Сунін"

17 лютого 2016 Читать на русском

У лютневому випуску журналу "Шахтар" президент донецького клубу Рінат Ахметов прокоментував рекордний трансфер півзахисника Алекса Тейшейри в китайський "Цзянсу Сунін".

"Трансфер Алекса Тейшейри в "Цзянсу Сунін" став рекордним в історії українського і китайського футболу. Хочу від усього серця подякувати Алексу за 6 років, які він провів у "Шахтарі", за яскравий, видовищний футбол і величезний внесок в перемоги нашого клубу. Вболівальники завжди пам'ятатимуть його м'ячі у ворота "Челсі", "Ювентуса", "Реала". Я впевнений, що на Алекса чекає гарна, успішна кар'єра.

Мій принцип - продавати гравців, щоб зробити команду сильнішою. Зовсім нещодавно я говорив, що наші молоді футболісти голосно постукали в двері першої команди. А сьогодні ці талановиті хлопці вже претендують на місце в основному складі. Віктор Коваленко увійшов до топ-50 найкращих молодих гравців світу. Амбітні футболісти - майбутнє донецького "Шахтаря".

Скоро на "Шахтар" чекають дуже важливі поєдинки. Переконаний, кожен футболіст зробить на полі все можливе і неможливе, щоб повернути команді титул чемпіона України, виграти Кубок і гідно виступити в Лізі Європи. Вболівальники чекають від нас нових трофеїв, а ми націлені перемагати в кожному матчі, і перемагати красиво", - зазначив Ахметов.

До слова, Тейшейра вже дебютував у складі свого нового клубу.

Нагадаємо, 18 лютого "гірники" зустрінуться із гельзенкірхенським "Шальке" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи, а за всіма найцікавішими подіями, що передують цьому поєдинку стежте в нашому онлайні.