УКР РУС

Ахметов: Гравці і тренерський штаб на чолі з Паулу Фонсекою заслуговують найгучніших оплесків стоячи за "золотий дубль"

18 травня 2017 Читать на русском

Президент донецького Шахтаря Рінат Ахметов після перемоги своєї команди у фіналі Кубка України над Динамо (1:0) привітав гравців, тренерський штаб, працівників та вболівальників клубу.

"Вітаю гравців, тренерський штаб, співробітників клубу і всіх уболівальників Шахтаря з яскравою, красивою перемогою!

Кубок України і золоті медалі чемпіонату знову в руках Шахтаря. Мої гравці і тренерський штаб на чолі з Паулу Фонсекою заслуговують найгучніших оплесків стоячи за "золотий дубль", який заслужено виграли і подарували нашим уболівальникам. Спасибі, хлопці, ви – переможці, ви – герої.

Тисячу разів дякую кожному, хто віддав всі свої сили і вклав серце в перемогу Шахтаря! Головному тренеру Паулу Фонсеці, тренерському штабу, гравцям, лікарям і масажистам, всій величезній сім'ї футбольного клубу Шахтар, а найголовніше – нашим уболівальникам. Без вас цієї перемоги не було б", – цитує свого президента офіційний сайт Шахтаря.

Шахтар обіграв Динамо у фіналі і виграв Кубок України завдяки голу Марлоса. До того Марлос не реалізував пенальті, пробивши панєнкою. Дивіться відео гола та огляд матчу Шахтар – Динамо. Наставник гірників Паулу Фонсека прокоментував перемогу Шахтаря, подякувавши Динамо. Наставник киян Сергій Ребров говоритиме з президентом Динамо про своє майбутнє.

Золотий дубль зі сльозами на очах. Топ-6 головних висновків із фіналу Кубка України Шахтар – Динамо

Шахтар – Динамо: розбір найбільш обговорюваних суддівських рішень

, а також у Viber