УКР РУС

Агуеро забезпечив перемогу "Ман Сіті", МЮ не зумів здолати "Бернлі"

29 жовтня 2016 Читать на русском

У 10 турі АПЛ "Тоттенхем" розписав нічию з "Лестером", а "Мідлсбро" обіграв "Борнмут".

"Ман Сіті" видав затяжну серію невдалих результатів у всіх турнірах, в рамках якої "містяни" не знали смаку перемог більше місяця. Виїзна гра проти "Вест Бромвіча" обіцяла принести команді Хосепа Гвардіоли довгоочікувані 3 очки, що у підсумку і сталося. Ще до перерви лідер "блакитного" нападу Агуеро оформив дубль. Особливо красивим вийшов у аргентинця другий гол, який він забив з лінії штрафного майданчика в дальню дев'ятку воріт Форстера. У третьому взятті воріт теж не обійшлося без Серхіо, який виступив асистентом Гюндогану.

На тижні МЮ здобув принципову вікторію в Кубку Ліги над "Ман Сіті". У тому матчі Жозе Моурінью вирішив зіграти основним складом, за що сьогодні й поплатився. "Дияволи" мали тотальну перевагу в поєдинку з "Бернлі", але вразити ворота суперника бодай раз не зуміли. І поки інші гранди продовжують боротьбу за лідируючі позиції, МЮ міцно засів у середині турнірної таблиці.

"Мідлсбро" минулого тижня нав'язав гідну боротьбу "Арсеналу" та навіть міг претендувати на перемогу, завадила лише чудова гра Петра Чеха. Сьогодні "червоно-білим" фортуна все ж посміхнулася, і команда здобула першу перемогу з серпня. Наприкінці першої половини зустрічі Рамірес протягнув м'яч з власної половини, після чого вміло переграв воротаря, а закріпив перевагу "Боро" на 56 хвилині Даунінг.

Центральне протистояння туру на "Вайт Харт Лейн" закінчилося нічиєю. "Тоттенхем" володів ініціативою, яку перетворив у гол перед відпочинком – Янсен реалізував пенальті. Втім, втримати переможний рахунок "шпори" не зуміли. Відразу по перерві "Лестер" реалізував один із небагатьох своїх моментів і здобув нічию. Рятівниками "лисів" стали Варді та Муса. Джеймі віддав шикарну передачу вздовж воріт, а нігерієць перетворив її на гол.

"Халл Сіті" зазнав у чемпіонаті 6 поразки поспіль. Цього разу "тигри" пропустили вирішальний гол на 82 хвилині та поступилися на виїзді "Уотфорду".

Англія. АПЛ, 10 тур

"Вест Бромвіч" – "Ман Сіті" – 0:4

Голи: Агуеро, 20, 28, Гюндоган, 79, 90

МЮ – "Бернлі" – 0:0

Вилучення: Еррера, 68

"Мідлсбро" – "Борнмут" – 2:0

Голи: Рамірес, 39, Даунінг, 56

"Тоттенхем" – "Лестер" – 1:1

Голи: Янсен, 44 (пен) – Муса, 48

"Уотфорд" – "Халл Сіті" – 1:0

Гол: Доусон, 83 (аг)