УКР РУС

Агуеро прибув у Барселону – до переходу залишився один крок

31 травня 2021 Читать на русском

Вже колишній нападник Ман Сіті проходить медичне обстеження, за результатами якого з'ясується, чи підпише аргентинець контракт з "синьо-гранатовими".

32-річний форвард вже перебуває в Барселоні. Сьогодні, 31 травня, Агуеро пройде поглиблене медобстеження. Особлива увага буде звернута на коліно, яке турбує аргентинця протягом останніх місяців, інформує Marca.

Агуеро образився на Гвардіолу через свій відхід з Манчестер Сіті

Якщо медогляд пройде успішно, то кум Ліонеля Мессі підпише контракт з Барселоною на правах вільного агента. Після цього форвард вирушить до табору збірної Аргентини на Копа Амеріка – звісно, якщо турнір відбудеться, адже в останні години з'явилася інформація про можливе скасування змагань.

Раніше планувалося, що Барса офіційно представить Агуеро аж у липні, проте ці плани можуть змінитися. Точно відомо, шо першим оголосять про перехід Еріка Гарсії, який теж перейде з Манчестер Сіті як вільний агент. Очікується, що це трапиться у вівторок, 1 червня. Захисник теж вже перебуває у Барселоні, а після офіційного представлення вирушить у збірну Іспанії.

Нагадаємо, Агуеро виступав у Манчестер Сіті 10 років та став 5-разовим чемпіоном Англії. А от Ліга чемпіонів Куну так і не підкорилася – Манчестер Сіті програв Челсі у своєму першому фіналі в історії.

Барселона влаштовує грандіозну чистку – каталонці знайшли клуби для п'яти непотрібних зірок