УКР РУС

Агент: Звернулись до ФІФА, щоб Зозулі дозволили на півроку заявитися в чемпіонат, де трансферне вікно ще відкрите

8 лютого 2017 Читать на русском

Український нападник Роман Зозуля досі не оголосив свого рішення щодо клубної прописки на найближчі півроку.

У вівторок, 7 лютого, Романа Зозуля разом з агентами провів зустріч з представниками "Райо Вальєкано" та "Бетіса".

"Рома повинен був дати остаточну відповідь у понеділок, але вирішив взяти ще кілька днів. Зустрічі тривають. Їх результат і своє рішення Рома оголосить на прес-конференції – ми зробимо одну велику для всіх ЗМІ. Її дату поки не призначали, але сподіваємося, що вона пройде в Севільї. Хоча через великий резонанс, який викликала ця справа, Ла Ліга або Асоціація футболістів Іспанії, швидше за все, захочуть організувати її в Мадриді.

Ми надіслали запит до ФІФА, щоб Зозулі дозволили на ці півроку заявитися в той чемпіонат, де трансферне вікно ще відкрите. Якщо прохання задовольнять, то у нас з'являться варіанти, починаючи від України і Норвегії і закінчуючи Китаєм і Південною Америкою. Головне – дозвіл", – сказав агент Володимир Кузьменко.

За словами агента, у вівторок Зозуля приступив до тренувань з "Бетісом".

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Агент Зозулі розповів, що буде далі з гравцем збірної України. Фанати "Райо Вальєкано" виступили також проти української армії з ярликами російської пропаганди про "нацистів". Відомий блогер закликав владу України вписатись за Зозулю. "Райо Вальєкано" пропонує Зозулі повернутись, а проти ультрас відкриють кримінальну справу. Фанати "Райо Вальєкано" розклеїли у Мадриді листівки проти Зозулі. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. Фанати "Баварії" закликали Зозулю забиратись з футболу.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі

Як вирішити ситуацію з Зозулею? Опитування