УКР РУС

Агент Зозулі: У Романа є пропозиції, але не всі варіанти нас влаштовують

10 серпня 2017 Читать на русском

Агент Романа Зозулі Володимир Кузьменко прокоментував останні події навколо форварда.

"Кожен клуб по-своєму тисне на гравців і їх психіку. У нас, наприклад, щоб досягти чогось, відправляють хлопців грати і тренуватися з дублем. Тут негарний вчинок з боку клубу – це залишити гравця тренуватися одного.

Не розумію цього. Це весь тиск на футболіста мені теж не подобається. Вважаю, що потрібно сідати за стіл і домовлятися, а не тиснути на гравця, який і так достатньо постраждав від маленької групи людей і, так званої в лапках, свободи слова та ідеології...

Майбутнє? У Зозулі ще два роки контракту. І якщо тут когось щось не влаштовує, то нехай призначають зустріч. Ми відкриті для переговорів. У нас вже є пропозиції від інших команд. Навіть у такій складній ситуації, є багато клубів, які звертаються до нас, але, на жаль, не всі варіанти нас влаштовують. Адже хочеться, щоб футболіст продовжив свій прогрес і виступав в сильному чемпіонаті. Не хочеться, щоб Роман робив крок назад. Трансферне вікно відкрите, ми продовжуємо свою роботу. Однак остаточне рішення буде приймати тільки сам футболіст.

Зозуля, як і всі українські футболісти, які виступають за кордоном, хоче довести світові, що український футбол – сильний і міцний. Впевнений, що йому це під силу", – розповів Кузьменко в інтерв'ю Footboom.

Нагадаємо, Зозуля не вирушив у складі Бетіса до Італії на товариський матч проти Мілана, хоча раніше брав участь у кількох контрольних поєдинках іспанського клубу.

Славія презентувала Соболя