УКР РУС

Агент Зозулі пояснив, чому Роману не дають шансу проявити себе в "Бетісі"

15 грудня 2016 Читать на русском

Володимир Кузьменко, який представляє інтереси українського нападника Романа Зозулі, розповів про ситуацію футболіста в "Бетісі".

"В Романі Зозулі є щось екстраординарне. Незважаючи на те, що в "Бетіс" він недавно і у нього не так багато шансів показати себе на полі, Рома зміг заслужити любов і повагу від уболівальників. Наприклад, 12-річний Уго, уболівальник "Бетіса" і фанат "Зозулі", подарував Ромі портрет, намальований ним особисто з фотографії, яку якось після матчу підписав наш земляк.

Ті, хто хоч трохи знайомі з Зозулею, добре знають, як тепло він ставиться до дітей, і про його близький зв'язок з бійцями української армії. На жаль, в даний момент цьому хлопцю з великим серцем не дозволяють виразити, показати себе на полі, посилаючись на проблему з іспанською мовою, яка під час підписання контракту не турбувала директорів. Але ми знаємо і розуміємо, що мова професіонала – це його дії на полі, і футболіст там повинен показати свою якість, вести команду вперед", – зазначив Кузьменко.

Додамо, що востаннє Роман Зозуля виходив на поле в складі "Бетіса" 15 жовтня у матчі проти "Реала".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу