УКР РУС

Агент: Українські гравці повинні не бойкотувати матчі, а морально підтримувати і людей, і воїнів

28 лютого 2015 Читать на русском

Футбольний менеджер Олександр Панков розповів хто може взяти на себе лідерські якості у "Металісті", якщо більшість гравців команди бойкотують матч проти "Динамо", який відбудеться 1 березня.

"Для Булята перехід в "Металіст" - це дійсно хороший крок. Він футболіст високого рівня, грав у "Хайдуку", німецькому "Котбусі", "Маккабі". Тому для "Металіста" його перехід - теж гарне підсилення. Упевнений, він стане улюбленцем харківських уболівальників.

Також відносини з "Металістом" оформив Володимир Прийомов, який грав у запорізькому "Металлурзі". У зв'язку з тим, що деякі виконавці можуть не приїхати на матч до Києва, впевнений, Прийомов візьме на себе лідерські якості в середині поля. Це харизматичний гравець, великий професіонал і досвідчений футболіст, який допоможе команді Ігоря Рахаєва. І Булят, і Прийомов хочуть в першу чергу грати і проявити себе, тому вони матч з "Динамо" не бойкотують.

Зараз дійсно багато команд відчувають фінансові проблеми. Є затримки по зарплатах, є труднощі. Можна зрозуміти легіонерів, вони приїхали сюди заробляти. Але в ситуації, коли в країні всім важко, хоча б українці, на мій погляд, не повинні бойкотувати матчі, а, навпаки, морально підтримувати і людей, і наших воїнів, які знаходяться на Сході країни", - зазначив Панков.