УКР РУС

Агент Трабуккі: Я не збирався ображати Луческу

17 квітня 2017 Читать на русском

Відомий футбольний агент Марко Трабуккі прокоментував свої образливі слова на адресу головного тренера "Зеніта" Мірчі Луческу.

"Я не збирався ображати Луческу. Але уважно дивився за його поведінкою по ходу матчу і з великим подивом побачив, як румун протягом 90 хвилин просто стояв і взагалі не керував своїми футболістами, ніби вони все правильно робили на полі. Його нерухомість і привела до такого порівняння.

Агент Трабуккі брутально образив Луческу після матчу "Спартак" – "Зеніт"

І потім пропоную не робити акцент на словах, а дивитися професійно і серйозно на суть проблеми. Луческу програв все. Йому дали найкращу команду країни, він же явно не виправдав довіри керівництва "Зеніту" ні в одному з турнірів. У нього весь час хтось винен – російські футболісти, новачки, московські арбітри, ліга, суперники.

Взимку Луческу міг легко виправити ситуацію, оскільки у нього є щедре керівництво, яке надало карт-бланш на трансферному ринку, але у вигляді посилення тренер знайшов собі Молло. Пан Луческу завалив тренерську роботу, створив поганий мікроклімат всередині команди, зіпсував відносини з провідними футболістами і зумів провалити трансферні операції.

Чи піде Луческу? Я не знаю. Але щиро бажаю цього вболівальникам, футболістам і керівникам "Зеніту". Такий престижний клуб, який має високу репутацію в Європі, просто не має права втратити право участі в Лізі чемпіонів. Своєю роботою Луческу довів, що не відповідає рівню попередників – Адвоката, Спаллетті і навіть рівню Віллаш-Боаша", – розповів Трабуккі.

, а також у Viber