УКР РУС

Агент Селезньова Піроженко не розуміє, чому в збірну України викликали Кравця

23 березня 2018 Читать на русском

Агент нападника Акхісар Беледієспора Євгена Селезньова Іван Піроженко не розуміє причин, через які тренер збірної Андрій Шевченко викликав до національної команди Артема Кравця, а його клієнта – ні.

Товариські матчі
завершено
-

"Селезньов відреагував на рішення Шевченка негативно. Він хотів грати за збірну. Ми серйозно спільно попрацювали, щоб повернути йому азарт і кураж. Він у дуже добрій формі, як морально, ментально, так фізично. Але не викликали, що зробиш. Працюватимемо далі.

Збірна України в березневих спарингах: чого можна очікувати

У нас ще є кілька незавершених рекордів. Сьогодні Женя затребуваний і в Туреччині, і за її межами. Головний тренер вирішив перевірити молодь? Тоді не розумію, чому викликаний Артем Кравець. Голови ми не опускаємо, будемо дивитись вперед. Завтрашній день усе розставить на свої місця", – розповів Піроженко в коментарі FootballHub.

Раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що пояснив Селезньову свою позицію. Нагадаємо, що на товариські матчі збірної України проти аравійців і японців тренерський штаб "жовто-синіх" викликав трьох форвардів – Бєсєдіна, Яремчука та Кравця.

Перший спаринг українці проведуть сьогодні проти збірної Саудівської Аравії. Початок матчу о 21:00.