УКР РУС

Агент Реброва – про реальний інтерес Тоттенхема та перспективи очолити збірну України

5 червня 2021 Читать на русском

Відомий агент Шандор Варга розповів про подальше працевлаштування свого клієнта – вже екс-тренера Ференцвароша Сергія Реброва.

"Збірна України – це реальний варіант. Президент Української асоціації футболу на відкритті "Пушкаш Арени" сказав мені, що у випадку, якщо Мілан покличе Шевченка, і він піде працювати до Італії, то замінити його зможе тільки Ребров. Саме він повинен бути наступним тренером збірної.

Ребров покинув Ференцварош – українець встановив низку досягнень на чолі клубу

Про це знає сам Шевченко. І Ребров мріє про таку роботу, тому що якщо тебе кличуть працювати у збірну твоєї рідної країни, то це важливіше, ніж будь-який клуб.

Ми знали, що якщо Шевченко вирішить покинути збірну, то Сергій піде в будь-який момент з Ференцвароша. Всі це знали. І я впевнений, що Габор Кубатов (президент "Фраді", – Футбол 24) не став би просити гроші за дострокове розірвання контракту. Як не просив їх зараз.

Що стосується Тоттенхема – у мене до тепер дуже хороші відносини з президентом лондонського клубу Даніелем Леві. Коли він був у Будапешті, я сказав йому, що Сергій дуже добре працює в Ференцвароші, і варто звернути увагу на нього. Леві сказав, що це дійсно цікавий варіант і такий тренер дійсно підходить Тоттенхему. Ми вже багато разів говорили з Леві про такий варіант і продовжуємо спілкуватися на цю тему. Тому я можу сказати точно, що варіант з призначенням Реброва у Тоттенхем – це не качка.

Як і варіант зі збірною. Є також імовірність, що Ребров повернеться працювати в арабські країни. У нас щонайменше вісім поточних пропозицій, оскільки за останні півтора року у нас були регулярні пропозиції з цих країн. Але раніше Ребров від них відмовлявся і ніколи мені не казав: "Що ж, нам пора йти". Тепер такий момент настав, але куди саме піде Ребров – ми поки не знаємо", – сказав Варга в інтерв'ю виданню Csakfoci.hu.

Нагадаємо, Ребров напередодні покинув Ференцварош – українець привів "Фраді" до трьох поспіль чемпіонств Угорщини та вивів клуб спочатку до групового етапу Ліги Європи, а згодом і Ліги чемпіонів.

Анчелотті повернувся в Реал, щоб увійти в історію – козирі, головні дилеми та цікава реакція Лапорти