УКР РУС

Агент: Мільйон відсотків, що Морозюк не буде грати в Росії

24 травня 2015 Читать на русском

Агент Миколи Морозюка Вадим Шаблій підтвердив інформацію про те, що захисник розірвав контракт з донецьким "Металургом", а також розповів, де футболіст продовжить кар'єру.

"Контракт з клубом розірвали на днях. Тепер Морозюк знаходиться в статусі вільного агента і продовжить кар'єру, швидше за все, за кордоном.

Причина розриву контракту - ситуація в країні, проблеми не тільки в "Металурзі", але і в багатьох інших клубах України. Маю на увазі фінансові проблеми. Ну і, на жаль, немає стабільності. А так, з ігрової точки зору і в плані організації гравцеві все подобалося.

Перед Морозюком у "Металурга" немає жодних боргів. Але чи зможе в майбутньому клуб платити такі ж гроші - незрозуміло. Розлучилися з клубом на хорошій ноті, контракт розірвали за обопільною згодою сторін.

У Росії він не буде грати. Це мільйон відсотків. Пропозиції з Росії є, але така принципова позиція Морозюка - на даний момент Росію він не розглядає для продовження кар'єри. Думаю, в найближчий тиждень все проясниться. Є варіанти, далеко не один. А до підписання контракту прийдемо найближчим часом.

Крім російських клубів контракт пропонують казахи та інші закордонні клуби, але країни поки називати не буду. Умови пропонованих контрактів не найбільші, але є конкретика і стабільність цих клубів. Сам Морозюк дивиться в бік Європи", - сказав Шаблій.