УКР РУС

Агент Гуцуляка: Ми ініціювали припинення співпраці, "Вільяреал" не хотів його відпускати

2 лютого 2017 Читать на русском

Агент українського форварда Олег Смалійчук прокоментував причини припинення співпраці його підопічного з "Вільяреалом".

"Гуцуляк запрошувався у "Вільяреал" одними людьми, а вже до початку сезону змінилися як тренер, так і спортивний директор. Змінилися також принципові поняття побудови ігрової моделі. Я, як його менеджер, також помітив, що він перестав прогресувати в деяких аспектах, і ще на початку зими прийшов у клуб та звернув на це увагу тренера і керівництва. На мою суб'єктивну думку, потенціал Олексія не в тому, щоб добігати по лівому фланзі і подавати в штрафну, не для того ми сюди приїхали. Також нас не влаштовувала та незначна кількість тренувань з першою командою. Тому ініціатива про припинення співпраці була з нашої сторони.

Щонайменше до літа Гуцуляк точно гратиме за "Карпати".

Що стосується "Вільяреалу", то в клубі були здивовані нашим рішенням і не зовсім хотіли його відпускати. Хочу, щоб всі мене добре почули: Олексій Гуцуляк зарекомендував себе в клубі з найкращої сторони, ніяких питань до його професіоналізму чи самовіддачі жодного разу не виникало. У "Вільяреалі" ним були задоволені. Відповідно, я впевнений, що Гуцуляк – не останній українець в цьому клубі", – сказав Олег Смалійчук.

Нагадаємо, що вчора Олексій Гуцуляк припинив співпрацю з "Вільяреалом" та повернувся в "Карпати".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу