УКР РУС

Агент: До Мілевського є інтерес з Індії та Китаю, але не з Азербайджану

30 травня 2015 Читать на русском

Агент Артема Мілевського Олександр Панков прокоментував чутки про можливий перехід свого нападника з хорватського "Хайдука" в клуб з Азербайджану.

"На сьогоднішній день конкретних пропозицій з боку клубів з цієї країни немає. Тому говорити про це передчасно. Тільки вчора завершився чемпіонат Хорватії, "Хайдук" посів третє місце і потрапив в кваліфікацію Ліги Європи. Зрозуміло, це не найкращий результат. Можна навіть сказати, що для "Хайдука" це провальний сезон. Але в будь-якому випадку, наші наміри незмінні: якщо буде гарна пропозиція для Артема і "Хайдука", ми готові її розглядати.

Що стосується, Азербайджану, то ніяких пропозицій нам не надходило. До того ж, думаю, пропозиції, які будуть приходити з країн ближнього зарубіжжя, ми будемо розглядати в останній момент. Зараз наш пріоритет - європейські чемпіонати. Є багато дзвінків і розмов, але поки без конкретики. Є дзвінки з Китаю, Індії, Таїланду, Малайзії. Але це поки лише розмови. У Артема рік контракту і він - не вільний футболіст, за нього треба платити.

Мілевський повідомив, що залишається в "Хайдуку" на наступний сезон? Це його бажання. Він провів непоганий сезон, працював на максимумі після періоду у вісім місяців без футболу. Звичайно, завжди хочеться більшого. Але 4 голи і 8 результативних передач - це хороший результат. До того ж, Артем грав не з першого туру. Йому хочеться довести уболівальникам, які його люблять, що він може забивати і віддавати більше. І тому у нього є бажання пограти в Лізі Європи. Але про нашу позицію я вже говорив: пропозиція, що влаштовує клуб і Артема, ми розглянемо.

На сьогоднішній день Артем - гравець "Хайдука". У нього є вісім днів відпустки, які Мілевський проведе в Хорватії. А потім починається підготовка до нового сезону. Потім - відкриється трансферне вікно, і все буде видно. Артему подобається в Спліті, його люблять вболівальники, є шанс знову грати в єврокубках. А його майбутнє залежить від того, чи будуть надходити пропозиції", - розповів Панков.