УКР РУС

Агахова не бажає ставати тренером – екс-зірка Шахтаря обрав інший шлях

31 березня 2020 Читать на русском

Колишній форвард Шахтаря Джуліус Агахова пояснив, що вплинуло на його рішення не ставати тренером.

"Перш за все, я скажу, що після кар'єри футболіста зовсім не обов'язково бути тренером. Мені було досить подивитися, як ставилися до моїх старших колег, які вирішили стати тренерами, щоб вбити в собі бажання тренувати. Деяким з них навіть залишилися винні, хоча їх вже немає в живих. Нехай їхні душі спочивають з миром.

Агахова: Ахметов відхилив пропозиції Манчестер Юнайтед та Арсенала стосовно мого трансферу

Подивіться, що відбувається в чемпіонаті Нігерії. Тут повно голодних гравців. Як їх тренувати? Причому тренери ще й вимагають грошей від футболістів, щоб ті отримували можливість виходити на поле. Потрібно розуміти, що більшість гравців прийшли у футбол з бідних сімей та мають високу жагу до успіху. Звідки їм узяти гроші? Це я кажу з власного досвіду.

Що ж стосується агентського бізнесу, то я не так давно отримав відповідну ліцензію від Федерації футболу Нігерії. Зараз я співпрацюю з багатьма іншими агентами, щоб знаходити молодих талантів по всій країні", – поділився Агахова в інтерв'ю Aoifootball.

Нагадаємо, нігерієць виступав за Шахтар з 2000 по 2007 та з 2009 по 2012 роки. Саме донецький клуб став останнім у кар'єрі Агахови.

"Давав пацанам по 50 доларів, щоб вони виносили сміття". Куди подівся Джуліус Агахова