УКР РУС

"АЕК має всі шанси на прохід Динамо", – реакція грецьких ЗМІ на перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи

16 лютого 2018 Читать на русском

Грецькі ЗМІ хвалять АЕК за перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти Динамо та з оптимізмом очікують матчу-відповіді у Києві.

Sportdog.gr

"Маноло Хіменес вніс правильні корективи у гру, випустивши Хрістодулопулоса та Айдаревіча, які перевернули хід гри. В той же час видається дивним, чому Хрістодулопулос залишився у запасі.

Якби АЕК був би трохи фартовішим, то команда могла б здобути навіть перемогу у матчі. Проте з таким бажанням команда має всі шанси на довгоочікувану перемогу в чемпіонаті Греції".

АЕК – Динамо – 1:1: найкращі миттєвості матчу

Sdna.gr

"У перші 50 хвилин футболісти АЕКа грали фактично на одній нозі. Після виходу Хрістодулопулоса команда заграла зовсім по-іншому. Видається, що зараз він є найкращим гравцем у Греції. У вчорашньому матчі Лазарос наче ходив по воді.

На даному етапі сезону АЕК, схоже, грає краще за Динамо. А той, хто грає краще, зазвичай перемагає".

Sport24

"Маноло Хіменес дуже вчасно випустив Айдаревіча, продемонструвавши неабияке тренерське чуття та наполігши на заміні до того самого стандарту.

Команда розчарована як результатом, так і роботою арбітра. Враньєш отримав жовту картку чи не за свій єдиний фол та не зіграє у Києві, в той час як Гармаш не був вилучений за свої регулярні порушення правил".

Novasports.gr

"Результат несправедливий через декілька причин. АЕК продемонстрував, що у нього краща команда, ніж у суперника. Весь матч "жовто-чорні" грали краще, але не зуміли піти з поля з позитивним результатом. Динамо забило з єдиного свого шансу.

В Києві АЕК буде битися за путівку до наступної стадії змагань. Цифри свідчать про те, що команда заслуговувала на більше, ніж нічия. Все у руках команди".

Contra.gr

"Хрістодулопулос зіграв як справжній лідер. Саме таким повинен бути вожак команди. Він вийшов на заміну і зробив всю гру. Нехай він і не забив сам, але гол – його заслуга".

Динамо зіграло внічию з АЕКом в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Дивіться відео голів та огляд матчу. Олександр Хацкевич поділився враженнями від поєдинку. Перед матчем російські фанати атакували вболівальників киян.