УКР РУС

АЕК – Динамо: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

16 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич відповів на запитання журналістів після матчу Ліги Європи АЕК – Динамо (1:1), який відбувся в Афінах.

"Що вдалося в цьому матчі – забити на чужому полі. Що не вдалося – втримати перемогу. Момент, коли ми пропустили, треба поглянути, в чому ми не допрацювали.

По руху можу сказати, що ми витримали. Перша гра після паузи, із кожною грою нам потрібно додавати.

Динамо зіграло внічию з АЕКом у плей-офф Ліги Європи

Ви вірно відзначили, Денис Гармаш грав занадто низько. Рахунок влаштовував, але хотілося більше активної гри. Суперник грав активно, м'яч швидше почав рухатися. Ми перелаштовувалися доволі добре, але Денис дійсно грав надто низько.

У нас невелика проблема – троє гравців пропускають матч із Олімпіком (Хачеріді, Буяльський, Бєсєдін – прим. Футбол 24). Пріоритет – надалі чемпіонат України. Не маємо права втрачати очки. Після Олімпіка будемо готуватися до матчу-відповіді.

Мбокані не було навіть в заявці? Вранці була розминка, він сказав, що не готовий до гри. Спитав у нього – чи може зіграти хоча б хвилин 30, але він сказав, що не готовий зіграти. До ігор потрібно бути готовим – як ментально, так і емоційно.

АЕК – Динамо – 1:1 – як це було (LIVE)

Артур Рудько востаннє грав 15 липня. Денис Бойко був у тренувальному процесі в попередній команді. Ви помітили тільки пропущений гол у його грі сьогодні? Але були моменти, коли він зіграв дійсно чудово.

Чи здивував АЕК? Склад майже співпав із тим, що ми очікували. Схема була такою ж, як і очікували. Були інші виконавці, але гра АЕКа не змінилась", – резюмував Хацкевич.