УКР РУС

Адвокат Лозинського: Рішення про зняття трьох очок з "Зорі" вже вступило у силу

20 березня 2015 Читать на русском

Футбольний юрист Ілля Скоропашкін заявив, що через невиконання рішень суду у справі Євгена Лозинського "Зоря" буде позбавлена ​​очок в турнірній таблиці УПЛ.

"Ми виграли спір вже давно, ще в 2013 році, 31 грудня отримали рішення, але ніяких виплат досі від клубу не послідувало.

Ми спочатку намагалися вести діалог з клубом, вони обіцяли виплати робити в 2014-му році, але жодних виплат не послідувало. Ми змушені були звернутися в КДК, пройшли 7 засідань, клуб ні на одне з них не з'явився. Спочатку "Зорі" давали певний термін для розрахунку, а потім пішли санкції. Рішення з лютневого засідання ми отримали 5 березня. Там було зазначено, що клубу дається 10 днів з моменту отримання рішення на виплату. Якщо клуб не виплатить борг, то автоматично застосовується санкція зняття з клубу трьох турнірних очок.

16 березня був останній термін для розрахунку. А 17 березня рішення вступило в силу. Але за цей час ніхто не зв'язався з нами, ніяких діалогів не було з приводу розрахунку. Хлопці поставили собі завдання вийти у зону єврокубків, а керівництво свідомо зливає клуб.

КДК в офіційному порядку розсилає нам рішення з цього приводу. 

Клуб вже втратив ці три очки, але й гроші в будь-якому випадку вони повинні виплатити. Наступна санкція вже буде - мінус шість очок, якщо вони не виконують рішення. Якщо вони не виконують рішення до травня, то по всій видимості, вони просто не отримають атестат на наступний сезон. Тому що в цьому сезоні вони просто якимось дивом отримали атестат. Я розумію, бралася до уваги ситуація в Луганській області, але я думаю, два роки поспіль це навряд чи можливо.

Ось зараз рішення по "-3" вже автоматично набуло чинності, але його потрібно ще затвердити", - повідомив юрист.