УКР РУС

Адвокат Гудими прогнозує можливе зупинення дії трансферного бану Карпат

11 січня 2018 Читать на русском

Юрист екс-гравця Карпат Володимира Гудими Андрій Руденко побоюється повторного звернення Карпат до державного суду.

Андрій Руденко в коментарі Футбол 24 розповів, що він прогнозує, що Карпати будуть подавати апеляцію на рішення КДК ФФУ про зняття з команди 3 очок, а також "через тиждень-півтора знову звернуться до державного суду" і за допомогою забезпечення позову зупинять дію трансферного бану по відношенню до клубу, який вступив у силу в грудні 2017 року.

Смалійчук: Про трансферний бан Карпат поговоримо 2 березня

Крім того, Руденко повідомив, що львівський клуб хочуть змусити сплатити 4 тис. швейцарських франків згідно з рішенням Спортивного арбітражу у Лозанні від 24 листопада 2017 року.

Адвокат Андрій Руденко, який представляє інтереси колишнього гравця Карпат Володимира Гудими, 9 січня звернувся до Дисциплінарного комітету ФІФА з відповідною скаргою.

"За рішенням Лозанни, з Карпат додатково було стягнуто 4 тис. швейцарських франків, і ми хочемо, щоб ФІФА стягнула з Карпат цю суму. Ми подали цю скаргу, тому що КДК ФФУ нічого не робить для стягнення з клубу заборгованості за цим рішенням", – пояснив юрист.

Ці гроші є витратами Гудими та його представника по цій справі.

Руденко вказав, що 12 грудня 2017 року звернувся до КДК ФФУ, який "за місяць не розробив жодного рішення і повністю нас ігнорує".

Адвокат зазначив, що у скарзі також просить ДК ФІФА застосувати до Карпат санкції за невиконання цього рішення CAS, та звернув увагу на те, що Федерація футболу України "по суті не вживає ніяких дій з цього питання".