УКР РУС

Адвокат: Димінський не отримував повістки на 23 та 25 серпня, а в Женеві проходив медогляд

24 серпня 2017 Читать на русском

Президент Карпат Петро Димінський не отримував повістки з викликом на допит на 23 та 25 серпня, а у Женеві проходив медогляд, заявляє його адвокат Микола Лисий.

"Запевняю, жодних повісток на допити ані на середу, 23 серпня, ані на п'ятницю, 25 серпня Петро Димінський не отримував", – написав він на своїй сторінці у Facebook у середу.

Адвокат повідомив, що допит Димінського слідчим відбувся 20 серпня, про що свідчить відповідний протокол, підписаний, в тому числі, самим бізнесменом.

Лисий повідомив, що 23 серпня Димінський, здійснюючи "бізнес-візит" до Женеви, пройшов медогляд у доктора медицини, лікаря Дімітроса Самараса.

Адвокат розмістив у соцмережі вердикт від лікаря, в якому зокрема йдеться про те, що "пацієнт перебуває в хорошому фізичному та психологічному стані, медична експертиза не виявила жодних слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин чи інших тілесних ушкоджень".

Лисий також звертає увагу на те, що жодне відео і жодні докази про те, що Димінський перебував за кермом під час ДТП, наслідком якого стала загибель дівчини, громадськості на сьогодні не продемонстровані.

"Натомість, з метою маніпуляції громадською думкою демонструється відео, де Петро Димінський перебуває за кермом іншого автомобіля тієї ж марки, що підтверджує факт його відсутності в автомобілі, що потрапив у ДТП", – наголошує адвокат.

Нагадаємо, що 18 серпня автомобіль президента Карпат Петра Димінського потрапив в ДТП, в якій загинула жінка. Брат загиблої у ДТП стверджує, що за кермом автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, був саме Димінський, який зараз замітає сліди, і відповідальність на себе взяв його охоронець. За попередніми даними поліції, за кермом автомобіля, що спричинив смертельну ДТП, був не Петро Димінський, а інша людина – "43-річний львів’янин".