УКР РУС

Адвокаат: Якщо гратимемо у такому стилі, голи прийдуть

14 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Фенербахче" Дік Адвокаат поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи проти "Зорі".

"Поки що я не розчарований – у мене такий же настрій, який був і місяць тому. Ми граємо не так погано, особливо в другому таймі проти "Бурсаспора". Однак тоді нам не щастило – ми не реалізували багато моментів. Голи прийдуть, якщо ми будемо грати в такому ж стилі. Розумію, що для "Фенербахче" несподівано мати всього одне очко після трьох матчів, проте вважаю, що все налагодиться. Я не песиміст.

Остання гра з "Бурсаспором"? Ми здобули відверто провальний результат, після чого ми провели розбір того матчу. Я тоді сказав, що ми не можемо грати в такому стилі. Ми пропустили легкий гол, при цьому володіли м'ячем, але не забивали самі. Нам треба забивати голи.

Можлива ротація в грі з "Зорею"? У нас в складі 24 гравця, а всього 11 виходять у старті. Ми повинні розуміти, що тепер для нас настали серйозні чотири тижні, протягом яких ми зіграємо багато матчів. Так що подивимося", – сказав Адвокаат на передматчевій прес-конференції.

Захисник "Фенербахче" Мартін Шкртел похвалив "Зорю" перед матчем, але зазначаив, що команда зробить все, щоб перемогти. А наставник "Зорі" Юрій Вернидуб розповів, що розраховує на везіння в матчі проти турецького гранда.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях