УКР РУС

Адріано: Маю намір отримати українське громадянство

23 жовтня 2014 Читать на русском

Бразильський форвард донецького "Шахтаря" Луїс Адріано поділився роздумами щодо майбутнього свої кар'єри.

"Мій нинішній контракт з "Шахтарем" закінчується в 2015 році. Тим не менш, я буду щасливий продовжити його і закінчити свою кар'єру в "Шахтарі" - клубі, який дав мені так багато.

Ще до переходу в "Шахтар", я наводив довідки про цю команду у деяких своїх співвітчизників, які грали в Україні. Час показав, що той перехід був вірним кроком. Трансфер в "Шахтар" - ймовірно, моє краще рішення в кар'єрі.

Прибувши до Донецька я дізнався, що Луческу хоче бачити мене на чолі атак своєї команди. Раніше я грав більш глибоко, в другій лінії нападу. Мені знадобився майже рік, аби звикнути до нової ролі і вимог. Але в даний час я відчуваю себе абсолютно комфортно в системі гри Мірчі Луческу.

Думаю, Луческу народжений для роботи з бразильцями. Хоча у нас (бразильських футболістів) є багато вроджених футбольних якостей, Луческу допомагає кожному гравцеві розвинути індивідуальні особливості, стати більш якісним футболістом.

Можу підтвердити, що у мене є намір отримати українське громадянство. Але моє остаточне рішення буде залежати від ситуації в Україні", - зазанчив Адріано.