УКР РУС

Аделейє покинув клуб, бо "Таврія" не продовжила йому української візи

16 листопада 2012 Читать на русском

Саме так відомий футбольний функціонер Дмитро Селюк, який представляє інтереси Айоделе Аделеє, відреагував на заяву СК "Таврія" щодо відсутності футболіста в стані команди.

“Аделеє нікуди не втікав, а розриває контракт з "Таврією". На те є об'єктивні причини. Одна з них, наприклад, полягає в тому, що "Таврія" досі не продовжила Аделеє українську візу. Через це йому довелося покинути країну, інакше могло вийти так, що футболіст перебуває в Україні нелегально. При цьому, Аделеє в Україні вже два роки, і процедура продовження візи достатньо проста, проте "Таврія" виявилася нездатна й на це. Я не кажу про інші нюанси, які будуть вирішуватися в судовому порядку.

Що стосується можливого подальшого працевлаштування Аделеє, то я хочу спростувати інформацію про інтерес, який проявляють до нього "Анжи", "Металіст" і "Вердер". Це, безумовно, дуже хороший футболіст, але про інтерес цих клубів мені нічого не відомо. Часто буває, що ЗМІ "сватають" футболіста то в один, то в інший клуб, але я, як першоджерело, можу підтвердити лише одне - Аделеє розірвав контракт з "Таврією", - заявив Дмитро Селюк.