УКР РУС

Адебайор - відправляє Алжир додому, а Кот-д'Івуар - у 1/4 фіналу. Алжир - Того - 0:2. ВІДЕО

26 січня 2013 Читать на русском

У найдовшому матчі на КАН-2013 ми отримали перших невдах турніру і водночас заочно визначився перший чвертьфіналіст.

Ситуація в групі D склалась таким чином, що попри рівну кількість очок для продовження боротьби за вихід у чвертьфінал Алжиру потрібно було принаймні не програти, а от в Того були б формальні шанси на вихід із групи навіть, якби Адебайор і К сьогодні зазнали фіаско.

Проти Алжира вболівав і весь Кот д'Івуар, адже тільки у випадку втрати очок алжирцями івуарійці достроково виходили у 1/4 фіналу. Зрештою, так воно і сталося, Алжир може починати пакувати валізи, а матч між ними і "слонами" практично стане формальністю. Зате в іншому поєдинку нас чекає справжнє видовище, адже там розіграють другу путівку у чвертьфінал.

Стосовно, власне, матчу, то тут нарешті забив Адебайор, на якого в збірній покладають неабиякі надії. Емануель розібрався в ситуації, як і личить лідеру команди і з хорошої позиці проштовхнув м'яч повз кіпера Алжиру. В другому таймі виникла взагалі кумедна, комічна, епічна і навіть містична ситуація, коли довелося міняти ворота! Так, так відбулась заміна саме воріт! Сталось це після того, як хтось із гравці номінальних господарів замість м'яча влетів у сітку, тим самим, каркаас набув нетоварного вигляду. Працівники стадіону довго шаманили біля воріт, але в підсумку їм нічого не вдалося довести до пуття і довелося провести вищезгадану заміну. Арбітр розцінив цю зупинку в грі в 13 хвилин, протягом яких тоголезці зняли усі питання щодо переможця, забивши вдруге - гол-близнюк на рахунку Воме. А якщо згадати не призначене пенальті у ворота Того, то можна сказати, що тоголезцям сьогодні ще й неабияк усміхнулася доля.

Алжир - Того - 0:2

Голи: Адебайор, 32, Воме, 90+3

Містична ситуація з воротами