УКР РУС

Адан: Багато хто проявляє неповагу до мене, хоча я в "Реалі" 16 років

7 січня 2013 Читать на русском

Воротар мадридського "Реалу" Антоніо Адан прокоментував ситуацію, в якій головний тренери мадридців Жозе Моурінью вирішив зробити його основним голкіпером замість капітана "вершкових" Ікера Касільяса.

"В останні тижні про мене стільки всього наговорили. Я тримався збоку. Багато хто проявляють до мене величезну неповагу, навіть не знаючи мене. Я вже 16 років у "Реалі". Я знаю, що вийшов у ворота виконувати свою роботу. Проте залишаюсь гравцем цього складу, незалежно від того, що відбувається. Я гравець кантери, усі знають мій шлях. мої думки спрямовані на те, щоб продовжувати те, що роблю.

Стартовий склад на матч вибирав головний тренер. Як і керманич, так і я не надаємо великого значення тому, що говорять. Моїм наміром було продемонструвати свої найкращі якості.

Фол був, тому пенальті справедливе, чого не можу сказати про моє вилучення. Я почувався нестерпно, коли заходив до роздягальні. Це нормально, коли граєш мало, а тебе ще й вилучають після п'яти хвилин гри. Визнаю, що не найкраще зіграв у тому епізоді.

Хочу перепросити Кальєхона, адже йому довелося залишити поле через мене, та й усю команду за те, що ускладнив завдання на гру. Добре, що ми таки перемогли", - зазначив Адан.