УКР РУС

Адамюк: Працював електриком, коли покликали на збори в професійний клуб

24 лютого 2016 Читать на русском

Захисник "Дніпра" Володимир Адамюк розповів свою неймовірну історію, як потрапив у професійний футбол.

"Безумовно, я дуже радий такому повороту (перехід у "Дніпро" - ред.). Отримавши шанс закріпитися в такій команді, як "Дніпро", постарався ним скористатися. Важливо було звикнути до особливостей тренувального процесу: тут практично всі заняття проходять з м'ячем, багато працюємо над тактикою. Це цікаво і корисно. На кожному тренуванні віддавав усі сили, і дуже вдячний тренерам, що повірили в мене.

Грав за команду свого села. Ми вигравали чемпіонат району. Потім був у Тужилові і в команді "Кроно-Карпати" з Брошнева, яку тренував Василь Качур - це теж аматорський рівень. Паралельно вивчився на електрика і пішов працювати в РЕМ (центр обслуговування клієнтів в "Прикарпаттяобленерго" - ред.). Міняв квартирні електролічильники, робив технічну перевірку.

Три роки я відіграв за любителів, паралельно працюючи, як надійшло запрошення поїхати на збори з "Кримтеплицею". Посприяли цьому люди з "Кроно-Карпати". Чесно кажучи, спочатку не хотів там залишатися - не був упевнений в своїх силах, та й дуже далеко від дому - але тренер Михайло Васильович Сачко мене переконав. Коли проходив збори з "Кримтеплицею", ще значився на роботі - просто взяв відпустку. Ну а потім, звичайно, вже розрахувався", - розповів новачок "Дніпра" Володимир Адамюк.

Маркевич: Адамюка будемо використовувати в основному складі