УКР РУС

А ви кажете Блохін. "Гранада" - "Реал" - 0:1. ВІДЕО

27 серпня 2013 Читать на русском

Матч останнього сезону Прімери у Гранаді лідер "королів" Кріштіану Роналду згадує з гіркотою. В останній зустрічі 2-го туру ми переконались, що матчі в Гранаді це стабільний "не день, не місто КР7".

Тоді ж автогол Роналду став єдиним взяттям воріт у зустрічі, відтак допоміг "Гранаді" у боротьбі за виживання. Досі в кар'єрі КР7 нічого подібного не було.

Нині на "Нуово Лос Карменес" підопічні Карло Анчелотті не мають інших варіантів - тільки перемога. Але після вимученої перемоги на старті побоювання були і чималі. Спдівались на те, що Кріштіану прорве і він таки використає свої моменти, чого ми не побачили у грі з "Бетісом". Але все марно.

Є багато незадоволених грою київського "Динамо" в новому сезоні, мовляв, гравців накупили дорогих, а перемоги з невибагливими суперниками даються ой як непросто. А що говорити про "Реал" Анчелотті? Трансферна кампанія дорога і без Бейла, а гри чемпіонської та королівської і близько не видно. У господарів було кілька шансів вирівняти рахунок, проте не склалось - тут відзначимо не один вдалий епізод Пепе та Дієго Лопеса. Схоже, Ікеру не світить місце в основі "Реала" в найближчій перспективі.

 

4 хвилина, Ді Марія справа прорізним пасом знаходить Бензема, але Карім з кількох метрів не влучає у ворота господарів. Минає ще 6 хвилин, як француз реалізує пас Кріштіану, який приймав навіс від все того ж Анхеля.

Забили мадридці і другий - на 15-ій Ді Марія блискуче закинув зі своєї половини на Озіла, німець класно перекинув воротаря. Біда в тім, що коли  Анхель розігрував штрафний, м'яч котився, а таке у футболі не дозволено.

Усередині тайму Роналду міг забивати сам, але замість удару після непоганого прострілу видав незграбну акробатику. За 5 хвилин до кінця першої половини Крішті змарнував перспективний штрафний, банально запустивши у стінку. Добре хоч Дієго Лопес твердо стоїть на ногах у рамці - в одному з епізодів він добряче врятував "вершкових".

Роналду почав другий тайм зі ще одного невдалого удару - піймав м'яч з лоту і запустив бозна-куди. Кріштіану, схоже, сам не розуміє, як так. До того ж усі три виконані ним штрафні удари влучали у стінку, вибудувану Роберто Фернандесом. А за хвилину до кінця гри Кріштіану влучив у бокову сітку від ближнього кута кіпера "Гранади".

 

"Гранада" - "Реал" 0:1 (0:1 )

Гол: Бензема, 10

"Реал": Дієго Лопес, Арбелоа, Пепе, Серхіо Рамос, Марсело, Модріч, Озіл, Іско, Ді Марія, Роналду, Бензема.

Запасні: Ікер Касільяс, Даніель Карвахаль, Начо, Каземіро, Рікардо Кака, Джессі Родрігес, Альваро Мората.

"Гранада": Роберто Фернандес, Аллан Ньйом, Папе Діакате, Майнц, Браян Ангуло, Мануель Ітурра, Єбда, Браїмі, Піті, Дані Бенітес, Ель-Арабі.