УКР РУС

А "срібло" все далі... "Волинь" - "Дніпро" - 1:1. ВІДЕО

31 березня 2013 Читать на русском

Три вилучення! Безліч моментів! І знову "Дніпро" втрачає очки. Схоже, гру у Луцьку обоворюватимуть ще довго.

Першим поле покинув Дуглас. Він збив Савіча у власному карному, що було розцінено арбітром, як “фол останньої надії”. Бікфалві з пенальті впевнено переграв Лаштувку.

Навіть у меншості підопічні Рамоса не знітилися і йшли вперед. Щоправда, атакувала й “Волинь”. І коли вже здавалося, що в першому таймі голів не буде, Джуліано, на другій компенсованій хвилині, таки змусив Старцева виймати кулю із воріт.

Здавалося б, гравці “Дніпра” знову будуть скаржитися на суддівство, тільки от до 69-ї хвилини у меншості вже були господарі. На 60-й хвилині пішов відпочивати Ізворану, а потім поле покинув Шиков.

Однак навіть у більшості гості більше забити так і не зуміли, хоча нагод для взяття воріт гості мали чимало. Що ж до “Волині”, то вона контратакувала, і одного разу лучанам ледь таки не вдалося забити зусиллями... Федецького. Артем влучив у стійку власних воріт.

Та, як з'ясувалося після фінального свистка, остаточний рахунок було встановлено ще у першому таймі. Нічия, яка ще більше віддалила “Дніпро” від омріяного “срібла”.

А про усі деталі цієї гри, Вам розповість онлайн-трансляція “Волинь” - “Дніпро”.

“Волинь” - “Дніпро” - 1:1 (1:1)

Гол: Бікфалві, 20 (з пен.) - Джуліано, 45+2

(СКЛАДИ)