УКР РУС

"А що, якщо Мессі та Роналду все-таки приїдуть в Білорусь?" – Динамо Мінськ показало світових зірок у формі клубу

25 березня 2020 Читать на русском

Мінське Динамо пофантазувало щодо можливості світових футбольних зірок виступати у чемпіонаті Білорусі.

У той час, як всі провідні чемпіонати зупинені через пандемію COVID-19, у сусідній Білорусі сезон стартував за планом і набирає обертів. Всі матчі проходять з глядачами на трибунах, а керівництво місцевої футбольної ліги поки не планує оголошувати карантин. Більше того, сусідня Вища ліга користується неабияким попитом у глядачів і права на її трансляцію вже придбали низка країн – серед них і Україна.

"Шолом на голову не одягнеш і в масці грати не будеш": Рижук – про єдиний чинний чемпіонат в Європі

Напередодні екс-гравець збірної Білорусі Александр Глєб, шокований відношенням білоруської влади до своїх громадян і спортсменів на фоні пандемії коронавірусу, пожартував, що у місцевому чемпіонаті бракує лише Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду. У мінському Динамо вирішили розвинути цю тему і зобразили у формі свого клубу світових футбольних зірок. Така честь випала вищезгаданим Ліонелю Мессі (Барселона) та Кріштіану Роналду (Ювентус), а також Едену Азару (Реал), Роберту Лєвандовскі (Баварія) та Давіду Луїсу (Арсенал).

"Білорусь залишилася єдиною футбольною країною на нашій планеті. Днями Александр Глєб говорив про те, що весь світ тепер має чарівну можливість познайомитися з нашим чемпіонатом. А що, якщо Мессі і Роналду все-таки приїдуть в Білорусь? А разом з ними ще кілька крутих хлопців? Ми готові!" – написали у клубі на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Всі у вагоні пахли спиртом": пригоди екс-гравця Карпат у поїзді, в пасажирів якого підозрювали коронавірус