УКР РУС

"А кажуть, що немає розваг". У "Олександрії" не задоволені низькою відвідуваністю матчів

17 листопада 2016 Читать на русском

Директор "Олександрії" Дмитро Кітаєв прокоментував низьку відвідуваність матчів команди.

"На жаль, навіть на топових матчах з "Динамо" і "Шахтарем" у нас було 3 тисячі глядачів на 7-тисячній арені. Я чув різні думки з цього приводу. Наприклад, що матчі пізно проходять, що стало холодно, і вболівальники перестали брати на стадіон дітей та дружин. Деякі кажуть, що краще на телебаченні подивитися, що слабкий чемпіонат.

Між тим, у нас є 1700 постійних вболівальників, які завжди ходять. Ось, по суті, така підтримка команди, це наш кістяк. Йдуть вони на футбол, а не "подивитися" на топові команди – "Динамо" чи "Шахтар". Я здивований, коли люди кажуть, що в місті немає розваг, але при цьому не використовують можливості дві години цікаво провести час", – зазначив Кітаєв.

"В "Олександрії" – один з найгірших показників відвідуваності домашніх матчів в Україні (2029 глядачів за матч). "Олександрія" посідає третє місце з кінця, випереджаючи тільки "Зорю" і "Сталь", які проводять домашні матчі на чужих стадіонах, і це виправдовує низький показник. Для "Олександрії" такого виправдання немає. Фактично, це останнє місце серед команд, що виступають у рідних стінах", – також йдеться у заяві клубу.

"У мене не таке відоме прізвище". Роман Яремчук прокоментував свій невиклик у збірну України

Декларація президента "Олександрії": Сергій Кузьменко є кінцевим бенефіціаром 16 підприємств і не має автомобіля

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях