УКР РУС

6 тур Бундесліги. Анонс матчів суботи

17 вересня 2011 Читать на русском

Кого "Ауґсбурґ" має залишити вдома, аби сподіватись на успіх у Берліні, хто зараз є найнедружелюбнішим суперником, чи віддасть "Борусія" із Мьонхеґладбаху борг "Гамбурґу"? Про шанси команд на сьогоднішній успіх йдеться в анонсі шостого туру.

"Байєр" - "Кельн"

Після 15 безвиграшних рейнських дербі "Кельн" "прорвало" в 32 турі минулого чемпіонату і завдяки перемозі над "Байєром" (2:0) "Борусія" тоді стала достроково чемпіоном.

Щоправда саме у гостях у Леверкузені "Кельн" востаннє виграв у квітні 1996 року. Крім того, якщо першим заб'є у матчі "Байєр", то "Кельну", напевне, доведеться задовольнитися щонайбільше нічиєю, адже статистика у цьому випадку на боці "Байєра" (15 перемог, 12 нічиїх).

Уродженець Кельна, а зараз тренер "Байєра" Робін Дут може "подарувати" землякам хіба що ще декілька голів, яких "Кельн" вже назбирав у свої ворота аж чотирнадцять.

На боці господарів статистика ще у такому показнику як домашня негостинність до всіх суперників. Протягом 9 ігор вдома "Байєр" дозволяє суперникам везти додому максимум одне очко (7 перемог, 2 нічиї).

********************************
"Гамбурґ" - "Борусія" (Мьонхенґладбах)

Чи зуміє "Гамбурґ" нарешті перемогти після 12 безвиграших матчів?

Якщо "Борусія" порине у спогади і згадає останній тур минулого сезону? Саме нічия у матчі з "Гамбурґом" залишила тоді команді шанс на прописку у Бундеслізі. Чи настав час повертати борги?

Проте "Борусія" зараз серед лідерів і чи захоче вона псувати собі такий статус? Крім того, команди зараз помінятися ролями: у минулому чемпіонаті "Борусія" після п'яти турів пропустила 17 голів, а "Гамбурґ" зараз пропустив вже шістнадцять.

Cтатистика останніх побачень також не на користь "Гамбурґа": після останніх п'яти ігор суперників "Борусії" поталанило більше (три перемоги та одна нічия).

********************************
"Нюрнберґ" - "Вердер"

Обидві команди зараз перебувають на повному ходу: "Нюрнберґ" здобув вже три перемоги, а "Вердер" найкраще стартував за останні шість років.

Хто переможе? У минулому сезоні в кожній дуелі перемагав гість: "Нюрнберґ" у Бремені - 3:2, а "Вердер" у Нюрнберзі - 3:1. Крім того, в останніх чотирьох зустрічах суперників у воротах побувало 19 м'ячів, отож імовірність гольової посухи незначна. На користь цього - ще й щедрість "Нюрнберґа", який в останніх 12 дуелях неодмінно пропускав у свої ворота від "Вердера".

Хто ж буде забивати в господарів замість дискваліфікованого Томаса Пекхарта? Саме Пекхарт взяв участь в чотирьох з п'яти голах команди (два голи, два паси).


********************************
"Хофенхайм" - "Вольфсбурґ"

"Вовки" їдуть у гості до найприємнішого для них суперника у чемпіонаті, оскільки з "Хофенхаймом" підопічні Маґата мають найкращий баланс. У середньому "Вольфсбурґ" забиває під час зустрічей з "Хофенхаймом" по три голи за матч (17 голів у 6 матчах).

"Вольфсбурґ" врятувався від вильоту у минулому сезоні саме в гостях у "Хофенхайма".

Зрештою наставник вовків Фелікс Маґат ще ніколи не програвав командам, які очолював теперішній наставник "Хофенхайму" Хольґер Станіславскі.

Отож статистика на боці "Вольфсбурґа", а що буде насправді?


********************************
"Герта" - "Ауґсбурґ"

Влітку "Герта" та "Ауґсбурґ" дружно піднялися у класі після матчу 34 туру між собою. Тоді перемогла "Герта" 2:1.

Очевидно, що "Герта" швидше акліматизувалася у Бундеслізі, адже берлінська команда пропустила у п'яти матчах п'ять голів. Натомість "Ауґсбурґ" тішив суперників вдвічі більше - 10 голів.

"Герта", зрештою, має таки клопіт - каркас воріт. За п'ять турів гравці вже шість разів потрапляли у штангу чи перекладину - найбільше серед усіх команд чемпіонату.

Гостям, щоб сподіватися хоча б на одне очко у матчі, потрібно залишити вдома голкіпера Сімона Йєнцша. Чому? Всі вісім гостьових ігор у Берліні Йєнцш програв!


********************************
"Кайзерслаутерн" - "Майнц"

"Кайзерслаутерн" ще не здобув жодної перемоги у чемпіонаті, а "Майнц" не виграє протягом трьох останніх турів. Кому поталанить більше?

Зрештою, "Майнц", як і у минулому сезоні, краще виступає на виїзді (вдома вже дві поразки, а в гостях ще жодної). Крім того, у поєдинках із "Кайзерслаутерном" підопічні Тухеля не програють вже шість матчів.

У цьому чемпіонаті "Кайзерслаутерн" пропускає голи у кожному матчі. То ж скільки ще триватиме це? Однак "Кайзерслаутерну" навіть не подобається вести у рахунку - із 450 хвилин ігрового часу цього сезону "кайзери" вели в рахунку лише протягом двох хвилин.