УКР РУС

5 причин для "Динамо" остерігатися "Борусії"

29 серпня 2012 Читать на русском

Німецький характер, неприємна статистика, удари Аранго, велика зіграність суперника і майбутній матч з "Шахтарем" можуть перешкодити "Динамо" потрапити до групового етапу.

1. Німецький характер

Німецькі команди прийнято називати "машиною". І справа навіть не в тому, що вони грають у футбол, найчастіше доведений до автоматизму. Вони рідко провалюються в психологічні ями. У Гладбасі в один голос заявляють, що ще не все втрачено - і будуть битися.

2. Неприємна статистика

У далекому 1977 році "Динамо" вже зустрічалося з гладбахською "Борусією" в Кубку чемпіонів. Тоді це був півфінал, і в першому матчі кияни виграли вдома 1:0, забив Онищенко. Але у другому поєдинку німці чітко виконали завдання, перемігши 2:0 і зупинивши "Динамо" на шляху до фіналу. Хоча зараз у киян і перевага - більша, і матч - домашній.

3. Українське Класіко

Вже в найближчу неділю "Динамо" зіграє в Донецьку з "Шахтарем". Для киян надпринципово не програти в черговий раз на "Донбас Арені". А значить, вже сьогодні вони можуть думати про наступний поєдинок, що може зіграти з командою Сьоміна злий жарт.

4. Суперник став зігранішим

Програвши "Динамо", вже через кілька днів "Борусія" у стартовому турі Бундесліги переграла “Хофенхайм” - 2:1. Ця перемога не виглядала надзвичайно переконливою, проте, враховуючи, що в міжсезоння команда з Менхенгладбаха серйозно оновила склад, кожен поєдинок - важливий етап для зіграності колективу.

5. Удари Аранго

У суботньому матчі венесуелець забив "Хофенхайму" зі штрафного. Після чого скромно заявив: "Я б'ю краще, ніж Кріштіану Роналду".