УКР РУС

5 пісень, які ви не почуєте на "Емірейтс"

5 грудня 2014
Автор: Дмитро Гончар

Всім відомо, що фанів лондонського "Арсенала" критикують за не надто якісну підтримку на домашніх матчах, але на виїзних іграх фан-рух канонірів показує себе зовсім з іншої сторони.

 

"Футбол 24" представляє 5 найяскравіших пісень, які ви ніколи не почуєте на домашніх матчах "канонірів".

1. “You’ve got the money money money, you’ve got the money money money, but you’re playing on a Thuuuursday, you’re playing on a Thuuuuursday!” 
 
Ця пісня була присвячена невиходу "міщан" з Манчестера у плей-офф Ліги чемпіонів, коли "блакитні" принизливо покинули найпрестижніший клубний турнір Старого світу і продовжили свою боротьбу в Лізі Європи.
 
 
2. “Forever in our shadow you will be, your hearts are filled with pain and jealousy, Tottenham! Tottenham! Have you ever won the Premier League?!” 
 
У цій пісні фани "гармашів" звернулися вже до іншої лондонської команди - "Тоттенхем", яка, за їхніми словами, зав жди перебуватиме в тіні великого "Арс енала".
 
3. “Away in a police cell no WAG in his bed, the little John Terry regrets what he said”
 
Пісня про Террі, який вляпався у скандал, на расистському підгрунті, з Антоном Фердінандом, як наслідок Джон втратив капітанську пов'язку у збірній Англії і був згаданий уболівальниками "Арсенала".
 
 
4. “Your statue is sh*t, your statue is sh*t, it should have been Jedward, your statue is sh*t!”
 
Якщо ви завітаєте на матч "Фулхем" - "Арсенал", то обов'язково почуєте цю образливу пісню в сторону "білих".
 
5. “Who’s that lying on the carpet, who’s that lying on the floor? It’s Harry Redknapp and he’s had a heart attack and he won’t be going Tottenham anymoooore”
 
Пісня присвячена тодішньому тренеру "шпор" Гаррі Реднаппу, який у 2011 році переніс операцію на серці і невдовзі, попри сподівання озвучені у пісні, продовжив роботу з командою з північного Лондона.