УКР РУС

4 тур Бундесліги. Анонс матчів суботи

27 серпня 2011 Читать на русском

Сьогодні має відбутися шість матчів четвертого туру чемпіонату Німеччини, серед яких центральний матч туру між "Байєром" та дортмундською "Борусією".

 

 

 

 

 

 

"Кайзерслаутерн" - "Баварія"

Тренерові господарів Маркові Курцові вдалось виграти у "Баварії" вже з чотирма різними командами як гравець та тренер.

"Кайзерслаутерн" у попередньому турі на виїзді розійшовся миром з "Кельном" (1:1). Після трьох турів команда марко Курца набрала лише 2 очки.

"Баварія" у вівторок провела матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів в гостях зі швейцарським "Цюріхом" і здобула перемогу з рахунком 1:0 при доволі млявій грі. Мюнхенський клуб вийшов у групову стадію, де боротиметься в одній групі з іспанським "Вільяреалом", англійським "Манчестер Сіті" та італійським "Наполі". У чемпіонаті підопічні Юпа Хайнкеса в попередньому турі розгромили "Гамбург" (5:0).

У минулому чемпіонаті матч між цими командами в Кайзерслаутерні завершився перемогою "червоних чортів" з рахунком 2:0.

************************************
"Хофенхайм" - "Вердер"

"Хофенхайм" в останніх двох матчах не пропустив у свої ворота - пропустив лише після стандартних положень. Це матч між "Бетонним захистом" та "Фабрикою голів".

"Хофенхайм" у попередньому турі на виїзді обіграв новачка чемпіонату "Ауґсбурґ" з рахунком 2:0. Підопічні Хольґера Станіславські у трьох стартових турах набрали 6 очок.

"Вердер" також святкував перемогу у попередньому матчі. Підопічні Томаса Шаафа обіграли "Фрайбурґ" з рахунком 5:3.

Матч минулого сезону між цими командами в Зінсхаймі завершився перемогою господарів (4:1).
************************************
"Гамбурґ" - "Кельн"

"Кельн" тричі здобував звання чемпіона Німеччини, а "Гамбурґ" - шість. Зараз це зустріч лідерів "хвоста" турнірної таблиці.

"Гамбурґ" у попередньому турі на виїзді зазнав фіаско від мюнхенської "Баварії" з рахунком 0:5. Після трьох турів у підопічних Міхаеля Еннінґа тільки лише одне очко.

"Козли" у попередньому турі у себе вдома зіграли внічию з "Кайзерслаутерном" (1:1). Для підопічних Столла Сольбакена це було перше очко в цьому сезоні.

Минулорічний матч між цими командами в Гамбурзі завершився розгромною перемогою господарів - 6:2.
************************************
"Фрайбурґ" - "Вольфсбурґ"

"Фрайбурґ" у матчах з "Вольфсбурґом" здобув найкращий командний баланс серед усіх теперішніх учасників Бундесліги. Крім того, "Фрайбурґ" ніколи не програв "Вольфсбурґу" вдома у Бундеслізі.

"Фрайбурґ" в попередньому турі на виїзді поступився "Вердеру" з рахунком 3:5. Після трьох матчів в активі підопічних Маркуса Цорка лише одне очко.

"Вовки" свій попередній матч програли на виїзді мьонхенґладбахській "Борусії" з рахунком 1:4 і мають у своєму активі лише три очки.

Минулорічний матч між цими командами у Фрайбурзі завершився перемогою господарів (2:1).
************************************
"Нюрнберґ" - "Ауґсбурґ"

Зустріч між двома клубами, авторами голів яких у цьому чемпіонаті ставав лише один гравець - Томас Пекхарт (2 голи "Нюрнберґа") та Саша Мьолдерс (три голи "Ауґсбурґа").

"Нюрнберґ" у попередньому турі на виїзді поступився дортмундській "Борусії" з рахунком 0:2. Підопічні Дітера Хекінґа у трьох стартових турах зуміли набрати три очки.

Ці команди в позаминулому сезоні зустрічалися у перехідних матчах. "Нюрнберг" тоді виявився сильнішим після двох матчів.
************************************
"Байєр" - "Борусія" Д

Це поєдинок між двома найкращими командами минулого сезону. Крім того, "Борусія" програла лише одну із восьми останніх зустрічей із "Байєром".

"Байєр" у попередньому турі на виїзді обіграв "Штутґарт" з рахунком 1:0. Підопічні Робіна Дутта мають у своєму активі 6 очок .

Чемпіон у попередньому матчі вдома обіграв "Нюрнберґ" (2:0). Підопічні Юргена Клоппа також мають шість очок.

Попередня зустріч між цими командами в Леверкузені завершилася перемогою "Борусії" з рахунком 3:1.